Nedavno
Candy Boje Nakit Pribor poklopac Poklopac Poklopac Kompatibilan s Mini Cooper F60 Countryman 2017+ (plava boja, lift Vrata vrata Prilog 2017-2018)

Candy Boje Nakit Pribor poklopac Poklopac Poklopac Kompatibilan s Mini Cooper F60 Countryman 2017+ (plava

Prisutnost robe: Prisutan
HRK 179.10

Kompatibilan s Mini Cooper F60 Countryman 2017-2021.Moderan i lijepo, s različitim bojama na izbor, on će postati fin ukras vašeg vozila.Izrađen od kvalitetnog polikarbonata, tanak, lagan, izdržljiv i otporan na uv zračenje.Visoki završi ne hrđa, ne stijena i ne puca pri normalnim uvjetima.Dizajniran za direktne instalacije, modernizirana ljepilo bez tragova, položaj ljepljenja više odgovara.Čak i ako nemate iskustva, to nije problem.Jednostavno obrišite mjesto pridržavaju дочиста, otkine obostrani ljepljivu foliju i staviti ga na mjesto.Poliranje je glatka, ne boli izvorniku.Učinkovito zaštiti svoj automobil od ogrebotina i ogrebotina, затените i smanjite odraz jakog svjetla u toplom vremenu.Ovaj proizvod ne sadrži instalacijski dio automobila, to je ukrasni poklopac.Detaljne informacije o opremi i drugim modelima, molimo vas, pogledajte proizvod Opis i sliku.Molimo, pažljivo pročitajte i provjerite u nastavku detaljnije stranicu da provjerite model automobila.Kompatibilan s Mini Cooper F60 Countryman 2017-2021 1.Je izrađen od visoko-kvalitetne automatski ABS-plastike.Zajamčena kvaliteta završi, ne hrđa, ne сколется i neće slomiti pod normalnim okolnostima.Moderan i lijepo, s različitim bojama na izbor, on će postati fin ukras vašeg vozila. 2.Polirane glatka površina, ne повреждающая original.Učinkovito zaštiti svoj automobil od ogrebotina i ogrebotina, затените i smanjite odraz jakog svjetla u toplom vremenu. 3.No potrebno za rezanje ili bušenje, dolazi s jedinicom za obostrani trakom na leđima.Čak i ako nemate iskustva, to nije problem.Jednostavno obrišite mjesto pridržavaju дочиста, otkine obostrani ljepljivu foliju i staviti ga na mjesto.Važno je prije kupnje : 1.It ne sadrži bazu. 2.Samo navedena sadržaj paketa, ostalih proizvoda nisu uključeni u cijenu.Napomena : svjetlo za snimanje i razne zasloni mogu dovesti do toga da boja proizvoda na slici malo razlikuje od stvarne.Dopuštena pogreška mjerenja je +/- 1-3мм. 3.Svaki poklopac je potpuno novi i ima odvojiv zaštitnu foliju.Molim vas, prekinite zaštitnu foliju proizvoda nakon instalacije. 4.Ako vam treba drugi model, opcija nije dostupna, molimo vas da ostavite nam poruku. 5.Potvrdite godine i model vašeg vozila, kako bi provjerili odgovara li on za naše robe. 6.Potvrdite svoj izvorni oblik i veličina bočnog svjetla. 7.Ako niste sigurni, odgovara li on za vaše vozilo, molimo kontaktirajte nas na prvom mjestu.

Ostale značajke

Najbolje ponude

Kompatibilan s Mini Cooper F60 Countryman 20172021.Moderan i lijepo, s različitim bojama na izbor, on će postati fin ukras vašeg vozila.Izrađen od kvalitetnog polikarbonata, tanak, lagan

Scroll